Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een nieuwe stichting die professionals met diverse achtergronden samenbrengt, verenigd door één idee: immigranten in Nederland helpen proactieve stappen te zetten om hun kwaliteit van leven ...

Deel
Webinar: Programma Persoonlijk Leiderschap en Ontwikkelen van Talent

Webinar: Programma Persoonlijk Leiderschap en Ontwikkelen van Talent

Community evenement · 3 mei 2024, 09:30 - 10:30
Vanuit huis
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
Stichting StepUp Team
#79965
Scan me of ga naar www.denhaagdoetacademie.nl/o/StepUp-Team/activiteiten/Webinar-Programma-Persoonlijk-Leiderschap-en-Talentontwikkeling/79965 om je aan te melden

Contactpersoon

Vera GoedhartStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via hello@stepupteam.nl of +31 614712820.

Samenvatting

Webinar voor iedereen die op zoek is naar een kans om de Nederlandse arbeidsmarkt te kraken, naadloos te integreren en professioneel te bloeien.

Uitgebreide omschrijving

Alles wat je wilt weten over ons programma!

Beste vrienden, op 3 mei organiseren we een webinar voor iedereen die op zoek is naar een kans om de Nederlandse arbeidsmarkt te kraken, naadloos te integreren en professioneel te bloeien.


Als je van plan bent om in de nabije toekomst deel te nemen aan onze workshops, als je vragen of twijfels hebt, als je direct met de coaches wilt communiceren, klik dan op de link en schrijf je in voor het webinar.


Onze coaches, Vera Goedhart en Luba Fateeva, zullen in detail vertellen over het programma Persoonlijk Leiderschap en Talentontwikkeling. Tijdens het webinar krijg je inzicht in de trainingsmethodologie, de taken die deelnemers zullen uitvoeren en de verwachte resultaten.


We kijken ernaar uit om deelnemers van de pilot-cursus aan ons webinar te laten deelnemen en hun feedback te laten delen.


Klaar om je carrière in Nederland een niveau hoger te tillen? Kom in contact met inspirerende vrouwen die de Nederlandse arbeidsmarkt hebben veroverd.

Doe mee aan StepUp Team's exclusieve webinar op 3 mei om 09.00!


Zodra je je hebt geregistreerd, ontvang je een link om deel te nemen aan het webinar.

De Webinar is in het Engels,maar ook in het Nederlands.


U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement

Over Stichting StepUp Team

Wij zijn een nieuwe stichting die professionals met diverse achtergronden samenbrengt, verenigd door één idee: immigranten in Nederland helpen proactieve stappen te zetten om hun kwaliteit van leven te verbeteren en zich voor te bereiden op loopbaancoaching.

Ons product zijn empowerment workshops die specifiek zijn ontworpen voor hoger opgeleide vrouwen, waaronder nieuwkomers, expats en statushouders.