Skip Sidebar

Fonds 1818

Non-profit

Over ons

Fonds 1818 geeft geld en ondersteuning aan organisaties en buurtbewoners die zich inzetten voor een betere maatschappij. Een maatschappij waarin we de handen uit de mouwen steken en we oog hebben voor ...

Partnerschap om de doelstellingen te bereikenDuurzame steden en gemeenschappenOngelijkheid verminderen
Deel

Training Krachtig bestuur

Training · 26 apr 2022, 19:00 - 21:30
Riviervismarkt, 2513 AM Den Haag, Nederland
Kunst & cultuurWelzijn
Bestuur en organisatieSubsidies en FondsenWerken met Vrijwilligers
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training
Fonds 1818
#49847
Scan me of ga naar www.denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl/o/Fonds-1818/activiteiten/Training-Krachtig-bestuur/49847 om je aan te melden

Contactpersoon

Marja SalmanStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0653415457.

Samenvatting

Ben je een nieuw of gesetteld bestuurslid bij een stichting of vereniging? In beide gevallen kun je vast wat handvatten of een opfrisser gebruiken.

Uitgebreide omschrijving

AANMELDEN KAN VIA DE WEBSITE VAN FONDS 1818:

https://www.fonds1818.nl/activiteiten/training-krachtig-bestuur


Volg onze training Krachtig bestuur! Daarin leer je alles over de verschillende aspecten van goed bestuur en hoe je ervoor zorgt dat er continuïteit en tevredenheid is.


Het is niet eenvoudig om een vereniging of stichting te besturen. Naast inhoudelijk beleid maken wil je ook dat er structuur en continuïteit is, je wilt leden en vrijwilligers tevreden stellen, en eventuele bestuurlijke problemen wil je goed en tactisch aanpakken. In de training Krachtig bestuur leren we je hier alles over.


Na afloop van de training Krachtig bestuur weet je ... 

Als je de training Krachtig bestuur hebt gevolgd, dan kun je concrete doelen stellen, weet je om te gaan met teamvorming, efficiente taakverdeling, hoe je de organisatie het beste kunt aansturen, hoe om te gaan met de financiën en het leden- en vrijwilligersbeleid. We leren je over effectieve communicatie en veel meer.

In de training wisselen we leerpunten met elkaar uit waardoor je wellicht je eigen bestuurlijke probleem beter kunt aanpakken.


Voor wie?

Bestuursleden van verenigingen en stichtingen van vrijwilligersorganisaties in onze regio. Deelnemende organisaties sluiten aan bij de doelstellingen van Fonds 1818. Zelfstandig ondernemers worden niet toegelaten tot de training.

Om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven mee te doen aan een training, laten wij per organisatie één deelnemer toe. Aan de training zijn geen kosten verbonden.


Door wie? 

Deze training wordt bij uitzondering gegeven door de adviseurs van de Sesam Academie, een samenwerkingspartner van Fonds 1818.


Verhinderd? Laat het ons weten!

Er is veel belangstelling voor onze trainingen. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij je met klem om ons tijdig te informeren. Je kunt een vervanger binnen je organisatie aanmelden. Lukt dat niet? Dan kun je je aanmelding annuleren.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training
Den Haag > trainingen > Fonds 1818 > Training Krachtig bestuur

Over Fonds 1818

Fonds 1818 geeft geld en ondersteuning aan organisaties en buurtbewoners die zich inzetten voor een betere maatschappij. Een maatschappij waarin we de handen uit de mouwen steken en we oog hebben voor de ander en het groen om ons heen.
Ook geven wij trainingen over o.a. fondswerving, projectplan schrijven, projectfinanciën, en crowdfunding.
Vind Trainingen die bij jou passen
Feb17
Training · 17 feb, 14:00 - 17:00
Den Haag
Training Projectmanagement
In de training Projectmanagement leer je wat er allemaal komt kijken bij de uitvoering van een project.Geplaatst door Fonds 1818
Feb2
Training · 2 feb, 10:00 - 12:00
Den Haag
Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties
Verbeter jouw vrijwilligersbeleid met advies van experts en inspiratie van andere organisaties!Geplaatst door PEP Den Haag
Mrt14
Training · 14 mrt, 15:00 - 17:00
Den Haag
Vrijwilligers werven - Verdieping
Na de basis workshop gaan we hier in op het werven van specifieke doelgroepen (jongeren, ouderen, mensen met een migratie-achtergrond) Geplaatst door PEP Den Haag
Feb28
Training · 28 feb, 15:00 - 17:00
Den Haag
Succesvol werven met een wervingsplan
In deze workshop leer je de bouwstenen van het wervingsplan en ga je ermee aan de slag. Geplaatst door PEP Den Haag
Apr6
Training · 6 apr, 10:00 - 12:00
Den Haag
Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties
Verbeter jouw vrijwilligersbeleid met advies van experts en inspiratie van andere organisaties!Geplaatst door PEP Den Haag
Mrt9
Training · 9 mrt, 15:00 - 17:30
Den Haag
Wachtlijst
Vrijwilligers begeleiden - verdieping
Deel 4 Cursus voor Vrijwilligerscoördinatoren. In deze workshop zoomen we in op het belang van diversiteit in je team en het werken met kwetsbare vrijwilligers.Geplaatst door PEP Den Haag