Skip Sidebar

Over ons

Haagse Helpers is een jongerennetwerk dat hulp biedt aan mensen die geen of weinig netwerk hebben. We inspireren en motiveren jongeren (14-30 jaar) om zich vrijwillig in te zetten voor eenzame ...

Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Visual storytelling workshop

Visual storytelling workshop

Community evenement · 23 apr 2024, 18:30 - 20:30
Hoefkade 9, 2526 BN Den Haag, Nederland
Kinderen & JongerenWelzijnSociale rechtvaardigheid
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.10 plaatsen over.
Deel community evenement
Netwerk Haagse Helpers
#79661
Scan me of ga naar www.denhaagdoetacademie.nl/o/Netwerk-Haagse-Helpers1/activiteiten/Visual-storytelling-workshop/79661 om je aan te melden

Contactpersoon

Workshop CommitteeStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via workshops@haagsehelpers.nl of 0651521435.

Samenvatting

Begrijp de kracht van visuals en narratieven!

Uitgebreide omschrijving

Of het nu voor school is, voor je werk of gewoon om met vrienden te praten over je weekend, elke dag gebruiken we verhalen om onze gedachten en ervaringen op een sterke en authentieke manier te delen. In deze Haagse Helpers workshop verkennen we hoe we visuals en verhalen kunnen gebruiken om beter te communiceren en de interesse van mensen vast te houden door samen veel praktische oefeningen te doen. De workshop is gratis voor alle jongeren. Tijdens en na de workshop worden hapjes en drankjes verzorgd. Doe mee, leer iets nieuws en ontmoet nieuwe mensen. Tot dinsdag!

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.10 plaatsen over.
Deel community evenement
community evenementen > Netwerk Haagse Helpers > Visual storytelling workshop

Over Netwerk Haagse Helpers

Haagse Helpers is een jongerennetwerk dat hulp biedt aan mensen die geen of weinig netwerk hebben. We inspireren en motiveren jongeren (14-30 jaar) om zich vrijwillig in te zetten voor eenzame stadsgenoten. Vrijwilligerswerk bij Haagse Helpers is flexibel, je kan je dus inzetten op een tijdstip dat jou uitkomt!

Bij ons kan je je talenten ontwikkelen, nieuwe vrienden maken én je handen uit de mouwen steken. Je gaat op pad in Den Haag om praktische- en sociale hulpactiviteiten uit te voeren voor kwetsbare hulpvragers. Voorbeelden hiervan zijn tuinklussen, boodschappen doen, maatjescontact, koken voor kwetsbare mensen en pannenkoeken bakken voor ouderen in verzorgingstehuizen. We begeleiden je in de uitvoering van het vrijwilligerswerk en vinden het leuk om je ervaringen te horen tijdens een koffiemoment bij ons op kantoor. Daarnaast organiseren we trainingen en workshops over maatschappelijke thema's. Hierbij focus je op zelfontwikkeling, ontmoet je andere vrijwilligers en doen we na afloop samen een drankje.

Hopelijk zien we je snel!