Skip Sidebar
Partij voor de Dieren

Partij voor de Dieren

Club, vereniging of andere

Over ons

Meer dan een politieke partij, we zijn een beweging! Onze focus is om van Den Haag de meest leefbare, circulaire stad ter wereld te maken. Wij zijn een snel groeiend divers team van mensen ...

Deel
Klimaatactie in Den Haag

Klimaatactie in Den Haag

Community evenement · 24 feb 2022, 12:00 - 13:00
Vanuit huis
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
Partij voor de Dieren
#49108
Scan me of ga naar www.denhaagdoetacademie.nl/o/Partij-voor-de-Dieren/activiteiten/Klimaatactie-in-Den-Haag/49108 om je aan te melden

Contactpersoon

Frits Willem BakkerStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via mail@fritswillembakker.nl of 0643036383.

Samenvatting

Klimaatverandering en de gevolgen daarvan voor Den Haag. Wat kan er gedaan worden om onze stad te behouden en positief te beïnvloeden? Hoe u kunt bijdragen.

Uitgebreide omschrijving

Klimaatverandering is de grootste uitdaging van onze tijd. Hoe behouden we onze planeet voor toekomstige generaties? Dit raakt ook onze stad Den Haag. Wat kan er gedaan worden om een positieve impact te hebben? En wat is de politieke agenda in Den Haag om van klimaat een prioriteit te maken?


Spreker George Ongkiehong is activist, marketingspecialist, bestuurslid en verkiezingskandidaat voor de Partij voor de Dieren. Een unieke partij, omdat de fundamenten gebaseerd zijn op activisme. Niet om macht te zoeken maar positieve invloed. De zorg voor dieren, de natuur en ons milieu staan voorop. Partij voor de Dieren zet zich 100% in om van Den Haag de meest leefbare, circulaire stad ter wereld te maken.


George zal een uniek perspectief delen. Een blik door de ogen van 's werelds 1e politieke partij die zich niet richt op human interest maar op onze planeet.


Doe mee met onze sessie om te leren

  • Wat zijn de klimaatuitdagingen in Den Haag
  • Wat kunnen we doen om deze op te lossen?
  • Prestaties & Ambities Partij voor de Dieren
  • Hoe jij kunt bijdragen aan een groener, meer circulair Den Haag
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement

Over Partij voor de Dieren

Meer dan een politieke partij, we zijn een beweging! Onze focus is om van Den Haag de meest leefbare, circulaire stad ter wereld te maken. Wij zijn een snel groeiend divers team van mensen. Allemaal
levensgroepen werken samen om van Den Haag een nog betere plek te maken op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn altijd op zoek naar leuke proactieve mensen die het verschil willen maken in de samenleving en betrokken willen zijn bij de vergroening van Den Haag. Heb jij een hart voor de natuur? Liefde voor deze stad? Doe met ons mee!