Skip Sidebar

Over ons

De VakantiePas biedt alle Haagse kinderen van 4-12 jaar de kans hun talenten te ontdekken en ontwikkelen door ze in schoolvakanties laagdrempelig én met korting in aanraking te brengen met sport, ...

Er is iets fout gegaan. Je kunt proberen de pagina opnieuw te laden of later terug te komen. We zijn op de hoogte gesteld en zullen het probleem oplossen
Deel

Penningmeester

1 uur/week
Riviervismarkt 5, 2512 GL Den Haag, Nederland
FinanciënBestuur
Zorg & Welzijn
Deel activiteit
#43770
Scan me of ga naar www.denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl/o/Stichting-VakantiePas/activiteiten/Penningmeester/43770 om je aan te melden

Contactpersoon

Elice NengermanStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0703628908.

Samenvatting

We zijn op zoek naar een deskundige, betrokken en enthousiaste penningmeester.

Uitgebreide omschrijving

De Stichting VakantiePas wil alle kinderen in Den Haag van 4 t/m 12 jaar de kans geven hun talenten te ontdekken en ontwikkelen door ze laagdrempelig in aanraking te brengen met sport, techniek, natuur, cultuur, kunst, andere mensen en andere omgevingen.

 

Dit gebeurt via de VakantiePas, een boekje op paspoortformaat vol zomervakantieactiviteiten met korting én een digitaal activiteitenaanbod in de overige schoolvakanties via de VakantiepasClub. Ruim 55.000 kinderen in Den Haag krijgen de ZomervakantiePas van hun meester of juf. De VakantiePas geniet een grote waardering onder ouders en kinderen. Waarderingscijfers zijn al jaren ruim boven de 8!

De VakantiepasClub telt zo’n 12.000 leden.


De vaste bezetting van het bureau VakantiePas bestaat uit twee parttime medewerkers en enkele vrijwilligers die nauw samenwerken in een enerverende jaarcyclus van plan tot product. Daarnaast wordt de VakantiePas ondersteund door een administratiekantoor.


We zijn op zoek naar een deskundige, betrokken en enthousiaste penningmeester. Het bestuur (vrijwilligers) bestaat momenteel uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en een algemeen bestuurslid.


Het bestuur:

  • Zorgt voor een blijvend sterke strategie en positie van de Stichting VakantiePas.
  • Bewaakt de bestuurlijke continuïteit en sluit aan bij maatschappelijke vernieuwingen.
  • Heeft te maken met subsidies, fondsenwerving en aanbestedingen.
  • Komt vijf keer per jaar bij elkaar en zet zich daarnaast incidenteel in, bijvoorbeeld bij speciale bijeenkomsten en evenementen (incl. vergaderingen circa 40 uur per jaar).


De penningmeester:

is vanuit het bestuur verantwoordelijk voor de financiële gang van zaken. Hij of zij bewaakt de begroting, beheert de financiën en ziet toe op gedelegeerde taken. Kennis van financiële zaken op het gebied van stichtingen is een pre.

Hij of zij:

 

  • Controleert het financiële jaarverslag en heeft hiervoor contact met het administratiekantoor.
  • Stelt de begroting op i.s.m. met bureau en bestuur.
  • Onderhoudt regelmatig contact met de projectleider VakantiePas.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Over Stichting VakantiePas

De VakantiePas biedt alle Haagse kinderen van 4-12 jaar de kans hun talenten te ontdekken en ontwikkelen door ze in schoolvakanties laagdrempelig én met korting in aanraking te brengen met sport, techniek, cultuur, kunst, andere mensen en andere omgevingen.
De activiteiten worden met VakantiepasKorting of zelfs gratis aangeboden. Het is een cadeautje van de gemeente Den Haag, het Jeugdvakantieloket en de aanbieders van activiteiten aan de Haagse kinderen en hun begeleiders. De VakantiePas wordt twee weken voor de zomervakantie gratis verspreid onder alle basisschoolleerlingen via de Haagse basisscholen.
Vrijwilligersvacatures die je misschien ook interessant vindt
4–8 uur/week
Den Haag
Gezocht: vrijwillige coaches
Wil je vrouwen coachen bij het vergroten van hun weerbaarheid en zelfstandigheid? Geplaatst door Stichting Yasmin
2 uur/week
Den Haag
Wie helpt mee de Wijkorganisatie Kortenbos te besturen?
Sluit je aan bij een leuk gemelleerd bestuur en help Kortenbos de toekomst in. Veel flexibiliteit in bestuursrollen, jouw voorkeuren zitten er vast bijGeplaatst door Wijkorganisatie Kortenbos
4 uur/week · 12 apr 2021 – 31 dec 2021
Den Haag
Kom bij ons aan BAKboord: Wij zoeken een bestuurslid financiën!

Bestuurslid financiën en externe relaties.
Geplaatst door Stichting BAKboord Den Haag
4 uur/week · 12 apr 2021 – 31 dec 2021
Den Haag
Wil jij meewerken aan de deskundigheidsbevordering van onze organisatie?
Wij zoeken daarvoor een Privacyfunctionaris!Geplaatst door Stichting BAKboord Den Haag
Vind Trainingen die bij jou passen
Nov26
Training · 26 nov, 14:00 - 15:00
Den Haag
Training Projectfinanciën door Fonds 1818
In onze training Projectfinanciën word je helemaal meegenomen in het proces rondom de financiering en financiële afwikkeling van je maatschappelijke project.Geplaatst door Fonds 1818
Okt26
Training · 26 okt, 12:00 - 14:00
Den Haag
Lunchsessie Deep Democracy & Diversiteit en Inclusie, waarom?
Diversiteit in teams, verschillende meningen en stijlen, uitgesproken én onuitgesproken. Hoe krijg je iedereen aanboord en ga je om met de diversiteit?
Geplaatst door PEP Den Haag
Okt27
Training · 27 okt, 15:00 - 17:00
Vanuit huis
Sociale veiligheid
Hoe maak je als bestuur goed beleid voor sociale veiligheid? En hoe kun je ook als vrijwilliger of beroepskracht er aandacht voor hebben in jouw organisatie?Geplaatst door PEP Den Haag
Nov4
Training · 4 nov, 14:00 - 16:30
Den Haag
Signaleren en verwijzen bij eenzaamheid
Indigo Preventie biedt in samenwerking met PEP Den Haag een training voor Haagse vrijwilligers en professionals die in aanraking komen met mogelijk eenzame mensGeplaatst door PEP Den Haag
Nov25
Training · 25 nov, 15:00 - 17:00
Den Haag
Storytelling: hoe vertel je het verhaal van jouw organisatie
Hoe vertel je het verhaal van jouw organisatie met meer focus en helderheid? Geplaatst door PEP Den Haag
Nov26
Training · 26 nov, 10:00 - 12:00
Den Haag
Diversiteit in organisaties

Met de training wil PEP Den Haag besturen en professionals beter uitrusten om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van meer inclusieve organisaties.
Geplaatst door PEP Den Haag
Deel activiteit