Skip Sidebar

Over ons

UNICEF biedt wereldwijd hulp aan kinderen
UNICEF komt op voor de rechten van deze kinderen.  Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereiken we meer, voor meer kinderen en op meer plekken ...

Deel

UNICEF Conscious Coffee Mornings voor expats in Nederland

Community evenement · 23 nov 2021, 09:45 - 11:30
Vanuit huis
Kinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze community evenement .
Deel community evenement
#42911
Scan me of ga naar www.denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl/o/UNICEF-Nederland1/activiteiten/UNICEF-Conscious-Coffee-Mornings-voor-expats-in-Nederland/42911 om je aan te melden

Contactpersoon

Kim BekkersStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0627016788.

Samenvatting

link om mee te doen op 23 november!: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NzA1ZTYxNDItNjgzZS00MTA1LTg4MDUtZTBmZGVlMDdjNzhk%40thread.v2/0?context=%7

Uitgebreide omschrijving

Welkom bij UNICEF's Expat Community in Nederland! Wil je gelijkgestemden ontmoeten met een groot hart voor kinderen, meld je dan aan voor een van onze Conscious Coffee Mornings.


De kosten zijn nihil en zolang het niet mogelijk is om live af te spreken op ons kantoor aan de Bezuidenhoutseweg 74 in Den Haag zullen de evenementen online plaatsvinden. Alle evenementen zijn Engels gesproken.


tijd

09:45 - 10:00 uur Welkom

10:00 - 11:00 uur Interactieve Online Presentatie

11:00 - 11:30 uur Digitale Meet & Greet (optioneel)


23 november – GOED VOEDSEL VOOR ELK KIND – Hoe UNICEF wereldwijd werkt aan gezonde voeding

door Sabine de Jong, Coördinator Internationale Programma's Team UNICEF Nederland


Vragen? Neem dan contact met ons op via 088 444 8 266 of stuur een e-mail naar Kim Bekkers, [email protected]

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze community evenement .
Deel community evenement

Over UNICEF Nederland

UNICEF biedt wereldwijd hulp aan kinderen
UNICEF komt op voor de rechten van deze kinderen.  Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereiken we meer, voor meer kinderen en op meer plekken dan wie ook.

We voeden, beschermen en scholen elk jaar miljoenen kinderen. Voor, tijdens en na een humanitaire ramp bieden we noodhulp, en we blijven zolang dat nodig is. Aan de frontlinies en achter de schermen, om levensreddende hulp en hoop te bieden aan kinderen en hun families.

Wij adviseren regeringen, overtuigen bedrijven, en lobbyen bij wereldleiders voor het waarborgen van kinderrechten. We zorgen voor duurzame oplossingen en ruimen obstakels uit de weg. En wij geven nooit op.