Skip Sidebar

VraagApp

Non-profit

Over ons

Veel mensen vinden de samenleving ingewikkeld. Ze hebben vaak een beperkt netwerk waar ze terecht kunnen. Alledaagse vragen kunnen zo leiden tot stress, vermijding van situaties en uiteindelijk grote ...

Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappen
Deel

Over VraagApp

Veel mensen vinden de samenleving ingewikkeld. Ze hebben vaak een beperkt netwerk waar ze terecht kunnen. Alledaagse vragen kunnen zo leiden tot stress, vermijding van situaties en uiteindelijk grote (financiële) problemen. Veel van deze mensen hebben een smartphone.

Veel vrijwilligers willen iets goed doen voor anderen, maar willen geen traditionele vormen van vrijwilligerswerk doen waarbij ze zich voor langere tijd committeren en op vaste tijden beschikbaar moeten zijn. Ze zijn op zoek naar flexibel vrijwilligerswerk.

Oplossing
Voor al deze mensen is VraagApp. Met de app hebben kwetsbare burgers snel antwoord van vrijwilligers op hun alledaagse vragen. Een vraag kan gesteld worden via tekst of spraak. De vraag komt binnen bij vijf vrijwilligers tegelijk. De eerste vrijwilliger die kennis, tijd en zin heeft, accepteert de vraag en komt in een chatcontact met de vragensteller.

Foto's