Skip Sidebar

Over ons

YFM helpt jongeren om effectieve changemakers te worden in hun gemeenschap. Door hen de vaardigheden te bieden waarmee ze de maatschappelijke uitdagingen kunnen aangaan die zij belangrijk vinden ...

Deel

Over Youth for Mobility

YFM helpt jongeren om effectieve changemakers te worden in hun gemeenschap. Door hen de vaardigheden te bieden waarmee ze de maatschappelijke uitdagingen kunnen aangaan die zij belangrijk vinden.

Onze belangrijkste activiteiten zijn intensieve, meerdaagse, internationale trainingen. Waar deelnemers zich ontwikkelen op het gebied van zelfexpressie, projectmanagement, stakeholdermanagement, coaching, leiderschapsvaardigheden, etc. En waar steeds één specifieke maatschappelijke uitdaging centraal staat, variërend van gendergelijkheid en de opvang van vluchtelingen tot aan schone oceanen.

En aangezien deze maatschappelijke uitdagingen complex en mondiaal van aard zijn, betrekken we jongeren uit alle delen van de maatschappij. Iedereen is welkom om mee te doen, ongeacht achtergrond, religie, opleiding, etniciteit, geslacht of seksuele geaardheid!

Foto's