Trainingen voor organisaties en bestuurders

Ben je actief als bestuurslid van een stichting of vereniging, of een vrijwilligerscoördinator? Of ben je geïnteresseerd om dat te worden? De Den Haag Doet Vrijwilligersacademie biedt diverse trainingen en workshops die je helpen om de kneepjes van het vak van bestuurder of coördinator te leren. We helpen je graag met kennis over o.a. beleid, het werven van en werken met vrijwilligers, financiën, projecten en communicatie.

Uitgelichte trainingen

Mei17
Training · 17 mei, 19:00 - 21:00
Vanuit huis
Beter Besturen (deel 2 van de PEP Leergang)Onderwerp: besturen moet vooral leuk zijn, maar er zijn ook verantwoordelijkheden. Hoe vind je de balans? En hoe zit het met aansprakelijkheid, statuten, WBTR?Geplaatst door PEP Den Haag
Mei18
Training · 18 mei, 10:00 - 12:00
Vanuit huis
ONLINE Workshop “Optimaal gebruik maken van Zoom”Wil je Zoom inzetten voor je organisatie of je werk? Maar weet je niet zo goed hoe Zoom werkt? Dan is deze cursus voor jou!Geplaatst door PEP Den Haag
Mei18
Training · 18 mei, 14:00 - 16:00
Vanuit huis
Naar een inclusieve en divers-sensitieve organisatie
Met de training wil PEP Den Haag besturen en professionals beter uitrusten om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van meer inclusieve organisaties.
Geplaatst door PEP Den Haag

E-learnings voor organisaties en bestuurders

Kun je even niet direct iets betekenen voor je doelgroep, versterk dan de kennis binnen je organisatie. Leren op afstand kan via de gratis e-learnings van de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie.

E-learning Managen van een vrijwilligersorganisatie
E-learning Vrijwilligers in mijn organisatie
E-learning Trainen, een vak apart

PEP Den Haag ondersteunt organisaties en bestuurders

Zit jij in het bestuur van een vrijwilligersorganisatie? Een goedlopende vrijwilligersorganisatie begint met een bestuur dat de taken goed kan uitvoeren. Besturen is niet altijd even makkelijk en kost soms meer tijd dan je zou willen. PEP Den Haag helpt je om goede bestuurders te vinden of jouw eigen bestuurderskwaliteiten te ontwikkelen.

Contact

Derk Hazekamp[email protected]Programmamanager Vrijwillige Inzet
[email protected]
06 - 53 48 34 29