Skip Sidebar

Over ons

Bij Advocates Who Thrive stellen we huidige of aspirant-advocaten in staat om invloedrijker te worden in hun strijd voor gerechtigheid. We doen dit door hen trainings- en coachingsmogelijkheden aan te ...

Verantwoorde consumptie en productieKlimaatactieOngelijkheid verminderen
Deel
Training Spray in Unity * Duur: 19 - 29 april

Training Spray in Unity * Duur: 19 - 29 april

Community evenement · 19 apr 2022, 18:00 – 29 apr 2022, 10:00
Pink Flamingo, boterstraa, Den Haag, Zuid-Holland 2511 BG, Nederland
Sociale rechtvaardigheidNatuur & MilieuKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
Advocates Who Thrive
#48579
Scan me of ga naar www.denhaagdoetacademie.nl/o/Youthformobility/activiteiten/Training-Spray-in-Unity--Duur-19---29-april/48579 om je aan te melden

Contactpersoon

Rob CloosenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via rob.cloosen@advocateswhothrive.com of 0611923941.

Samenvatting

Dit is een internationale (community event) training waar deelnemers door middel van street art leren zich uit te drukken over migratie!

Uitgebreide omschrijving

Tijdens deze training kom je samen in Den Haag met 20 andere deelnemers uit Nederland, Tsjechië en Hongarije. En dat gedurende de volledige periode van 19 - 29 april 2022. Samen ontwikkel je de kennis en competenties om bij te dragen aan een positievere dialoog over migratie en integratie. En maak daarbij kennis met street art vaardigheden, technieken en praktijkervaring, als instrument om zich (over dit onderwerp) uit te drukken.


De training staat vol met zeer interactieve workshops die actieve deelname stimuleren en faciliteren door bijvoorbeeld brainstormen, site visits, interviews, discussies en debat. En in het proces krijg je een band met andere deelnemers en maak je nieuwe vrienden, gefaciliteerd door de 24/7 samen-setting, teambuilding oefeningen, veel off-schema gesprekken en een groep mensen met een gedeelde motivatie om de wereld een betere plek!


Om deel te nemen is er geen voorafgaande ervaring met street art vereist. Het enige is dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn (op 19 april 2022), woonachtig in Nederland, en het liefst af en toe of regelmatig werkt met/willend werken met of voor jongeren.... en natuurlijk geïnteresseerd zijn in de onderwerpen die aan de orde zijn.


Uw volledige verblijf inclusief accommodatie, maaltijden en reizen wordt gedekt door het project. Deelnamekosten van 30 EUR zijn vereist, maar we kunnen hiervan afzien als u deze niet kunt betalen (u kunt dit aangeven in het aanmeldingsformulier).


Het infopack met gedetailleerde specificaties over het project, evenals het aanvraagformulier, zijn te vinden via deze link: https://linktr.ee/youthformobility


De inschrijving sluit op 1 februari 2022, 23:59 CET.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
community evenementen > Advocates Who Thrive > Training Spray in Unity * Duur: 19 - 29 april

Over Advocates Who Thrive

Bij Advocates Who Thrive stellen we huidige of aspirant-advocaten in staat om invloedrijker te worden in hun strijd voor gerechtigheid. We doen dit door hen trainings- en coachingsmogelijkheden aan te bieden die hun zelfvertrouwen, capaciteit en competenties vergroten om zich uit te spreken, te lobbyen en campagne te voeren voor het milieu, dierenrechten, mensenrechten en inclusie.

Om deze urgente maatschappelijke uitdagingen succesvol aan te pakken, hebben we allerlei invalshoeken en gezichtspunten nodig. Daar komen onze hoofdactiviteiten – de intensieve, meerdaagse trainingen die wij organiseren – om de hoek kijken. Waar internationale jongeren met allerlei achtergronden samenkomen. De trainingsopzet in combinatie met hun passie en collectieve drive zorgt ervoor dat ze zich volledig op het onderwerp en op elkaar kunnen concentreren. Hierdoor ontwikkelen deelnemers zichzelf en elkaar op manieren die ze voorheen nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Geheel in lijn met deze waarden verwelkomen en betrekken wij in onze organisatie jongeren uit alle lagen van de bevolking. Ongeacht hun achtergrond, religie, opleiding, etniciteit, genderidentiteit of seksuele geaardheid, iedereen is welkom om mee te doen!